Palvelut & tuotteet

Kattopalvelut ja tuotteet vankalla kokemuksella Uudenmaan alueella

Tarjoamme monipuoliset palvelut ja tuotteet katollesi. Toiminta-alueemme keskittyy ensisijaisesti Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueelle, mutta toimimme myös muilla paikkakunnilla tarvittaessa.

Kattotyöt

Uusittu katto pystyy suojaamaan taloa pohjoismaisilta sääolosuhteilta ja varmistaa, että mahdolliset tuhot eivät etene syvemmälle rakennelmiin. Ammattilaisen toteuttamana uusittu katto palvelee taloa ja asukasta pitkään kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa ansiosta. Sen lisäksi että katto toimii rakennuksen suojaajana, se on osa talon yleisilmettä.

Uusi katto tekee yllättävänkin paljon rakennuksen ulkonäölle, ja mikä tärkeintä, uusittu katto pystyy jälleen suojaamaan taloa.

Kattotyö - kuvituskuva

Kattotyöt ovat meidän erityisosaamista. Toteutamme ne huolellisesti ja tehokkaasti haastaviinkin kohteisiin, mutta myös uudiskohteisiin. Tarjolla olevista ratkaisuista me osaamme valita juuri teille sopivan vaihtoehdon.

 • Konesaumakatto
 • Profiilipeltikatto
 • Huopakatto
 • Tiilikatto

Muista, että voit saada kattoremontin arvonlisäverollisesta työn osuudesta kotitalousvähennystä jopa 50%! Lue asiasta lisää verohallinnon sivuilta .

Rakennuspeltityöt

Pelti on edullinen vaihtoehto taloon kuin taloon ja profiileita & värivaihtoehtoja on monia. Pelti on muihin pintamateriaaleihin verrattuna kevyt ja todella vesitiivis, jonka pinnalle ei kasva sammal eikä tartu muut roskat yhtä helposti.

Tarjoamme monipuolisia peltitöitä yrityksille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Lisäksi teemme peltikattojen kuntotarkastuksia ja vuototutkimuksia.

Peltikatto2 - kuvituskuva
 • peltikattotyöt
 • piippujen pellitykset
 • muurin pellitykset
 • rakennuspeltityöt
 • listoitukset
 • sadevesijärjestelmät

Kattoturvatuotteet

Jotta katoilla voidaan liikkua turvallisesti, tarvitaan liikkumiseen oikeanlaiset kattoturvatuotteet.

Asennamme sertifioituja kattoturvatuotteita, jotta katoilla liikkuminen on turvallista. Tavarantoimittajinamme toimii luotettavat toimijat, kuten mm. Icopal, Tuusulan peltikeskus ja Koskisen Peltikate Oy.

Kattoturvatuotteet ovat perusvarusteita, jotka jokaiselta katolta tulisi löytyä. Turvatuotteita on esimerkiksi lumiesteet, jotka toimivat stoppaajana katolta liukuvalle lumelle ja jäälle

Määräysten mukaan rakennuksissa tulee olla kiinteät kattoturvatuotteet ja kaikille huollettaville kohteille pitää päästä kiinteitä kulkuteitä pitkin. Viranomaiset velvoittavat kiinteistön omistajaa myös huolehtimaan siitä että lumikuormaa katolla ei ylitetä ja poistamaan liika lumikuorma katolta – erityisesti kattoturvatuotteiden ja läpivientien kiinnipysymisen turvaamiseksi.

Asennamme ja toimitamme laadukkaat kotimaiset kattoturvatuotteet katemateriaalista ja kohteen koosta riippumatta.

 • kulkusillat, kattosillat
 • turvakiskot ja varusteet
 • tikkaat
 • lumiesteet
 • palopoistuminen
 • pelastautumistiet

Kattojen huolto-, pesu- ja maalaustyöt

Katto on rakennuksen tärkein julkisivu, se vaatii asianmukaista ja säännöllistä huoltamista. Kattohuoltopalveluilla tarjoamme asiakkaillamme mahdollisuuden varmistaa koko katon toimivuus ja täten vaikuttaa koko rakennuksen hyvinvointiin.

Toteutamme kiinteistöjen kattohuollot katon lumenpudotuksista paikkaus- ja korjaustöihin, ammattitaitoisesti koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme palveluitamme kohteen katemateriaalista, vaativuudesta sekä suuruusluokasta riippumatta.

Tiilikatto - kuvituskuva

Toteutamme kiinteistöjen kattohuollot katon lumenpudotuksista paikkaus- ja korjaustöihin, ammattitaitoisesti koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme palveluitamme kohteen katemateriaalista, vaativuudesta sekä suuruusluokasta riippumatta.

Huoltotöiden ohessa myös katon maalaus ja pesutyöt Uudenmaan alueella. Katon pesulla katto saa siistimmän ilmeen, ja katolle syntyneet ympäristöstä aiheutuvat liat ja samalla muut katolle kuulumattomat esim. kasvustot, siitepölyt, noet, risut ja havuneulat päätyvät pois katolta. Tämä parantaa samalla katon käyttöikää, eivätkä kasvustot pääse rauhassa kukoistamaan katollasi.

Pesutöiden jälkeen on suositeltavaa kohteesta riippuen toteuttaa mahdolliset maalaustyöt. Katon maalauksen avulla katolle saadaan kokonaan uusi ilme. Asianmukainen katon maalaus myös pidentää katon käyttöikää vuosilla.


Kiinnostuitko? Pyydä ilmainen hinta-arvio

Kiinnostuitko palveluistamme? Ole meihin yhteydessä ja pyydä meiltä ilmainen hinta-arvio. Laitetaan kattoprojektisi käyntiin!

Pyydä ilmainen arvio


Tutustu myös referensseihimme.

Aito Konesaumakatto Oy - Kattopalvelut ja tuotteet vankalla kokemuksella